Diensten

Het Taaldomein levert de volgende diensten:

Blogs: Ik ben breed geïnteresseerd en kan over vrijwel alles schrijven. Onderwerpen waar ik graag over schrijf en al veel over heb geschreven zijn:

  • Reizen, natuur, vakantie
  • Gezondheid, schoonheid, voeding
  • Techniek: gadgets, internet, smart home
  • Spiritualiteit
  • Opvoeding, psychologie
  • Huis- en tuininrichting

Maar ik beperk me niet en zet al mijn creativiteit in om over alles te kunnen schrijven.

Posten op (WordPress) website: Ik kan de teksten en blogs direct posten op je website als dat nodig is, met foto’s en extra links.

Webpagina’s en productteksten met SEO optimalisatie, maar vooral prettig lezend.

Nieuwsbrieven (ook met Mailchimp)

Artikelen voor internet

Herschrijven, controleren en redigeren van teksten/websites. Heb je al een website, maar ben je niet helemaal tevreden over de stijl of inhoud? Kunnen de teksten beter geoptimaliseerd worden voor SEO en vindbaarheid met Google? Het Taaldomein helpt je teksten pakkend en informatief te maken.

Gespecialiseerde teksten: persoonlijke teksten voor afscheid, huwelijk, steun of bijzondere gelegenheden. Wil je iemand verrassen met een prachtige tekst? Ik schrijf een gedicht, korte tekst of verhaal in opdracht, passend bij de situatie. Voor meer informatie, neem contact met me op via e-mail (info@hettaaldomein.nl)

Transcriberen: Het Taaldomein heeft veel ervaring met het transcriberen van interviews. Gesprekken kunnen letterlijk en woordelijk uitgewerkt worden. Ik werk met een voetpedaal waarmee eenvoudig en snel door een audiobestand genavigeerd kan worden, wat het werken vergemakkelijkt en versnelt. Tarieven worden in overleg afgesproken.