Portfolio

Wat heb ik de laatste tijd zoal gedaan? Dat zie je hieronder.

Voor Eddie Alvarez schrijf ik regelmatig blogs voor zijn websites voor verzoringsproducten. Wat Eddie over mijn werk zegt:

Schrijft hele goede, pakkende teksten en ben elke keer de eerste keer al tevreden met wat ze schrijft! goede communicatie en flexibiliteit. Zeker een aanrader voor het schrijven van teksten!

Laurence Blairon: teksten voor een website over voeding en eetstoornissen

Mirjam is een echte professional die kwaliteitswerk levert. Ze snapte ook meteen wat ik bedoelde met mijn begrippenlijst. Daarnaast is ze heel prettig om mee samen te werken. Ik beveel haar dus van harte aan!

Voor R. van de Weijer :

Mirjam heeft binnen de deadline ruim 700 minuten audio uitgewerkt. Enorm tevreden over de kwaliteit van het werk. Zeer aan te bevelen! Hartelijk dank voor de hulp!

Voor Ewoud Berga heb ik in 2018 interviews getranscribeerd:

Mirjam wilde wel eens een proberen en ervaren hoe het is om een audiofile te transcriberen. Zonder enige specifieke ervaring bleek zij een van de betere transcribenten van mijn team te zijn. Mirjam werkt snel, accuraat en bovenal let zij op vele details waardoor haar afgeleverde werk meer dan volledig te noemen is. Door de open communicatie heb ik prima samenwerkt met Mirjam. Ik kan Mirjam van harte aanraden voor elke soort transcriptie-opdracht en alles wat met tekst te maken heeft! Bedankt Mirjam voor je inzet!

Voor ecogoodies.nl schrijf ik twee keer per maand een blog

De mening van ecogoodies.nl over het Taaldomein:

Mirjam is een heel kundige tekstschrijver en super fijn om mee te werken. Ze denkt echt met je mee en houd goed rekening met de doelgroep waar ze voor schrijft. Ze duikt echt in een onderwerp voor je en maakt er een toegankelijk artikel van. We zijn bij EcoGoodies super blij met haar en we hopen dat ze nog lang voor ons blijft schrijven!

Wereld van Yoga Lotus flower icon

Voor wereldvanyoga.nl heb ik artikelen voor een database over yoga geschreven:

Ik heb voor mijn website www.wereldvanyoga.nl hulp gekregen van Mirjam bij het schrijven van artikelen over allerlei yoga onderwerpen. En ik heb heel prettig met haar samengewerkt.
Mirjam heeft een yoga achtergrond, wat natuurlijk erg handig is. Verder is ze punctueel, houdt ze zich aan afspraken en ze heeft kwaliteit geleverd. Ik ga in de toekomst zeker opnieuw met haar samenwerken!

Nietmeerpiekeren.nl

Voor nietmeerpiekeren.nl schreef ik vier keer per maand een blog

De mening van Nietmeerpiekeren.nl over het Taaldomein:

“Haar enthousiasme over de onderwerpen die ik had beschreven deden mij al vrij snel overtuigen dat Mirjam voor mij de aangewezen tekstschrijfster is. Inmiddels heeft ze al de nodige blogs geschreven waar ik erg blij mee ben! Mirjam denkt mee en schrijft met beleving. Ook is er volop ruimte voor overleg en neemt ze mijn ideeën en wensen op zeer creatieve en professionele wijze mee in haar teksten.”

 

Voor kennispoint.nl heb ik de teksten voor hun website herschreven. 

Salon Le Pediqe

Voor verzorgingssalon Le Pediqe heb ik de webteksten herschreven

De mening van Salon Le Pediqe over het Taaldomein:

“Voor mijn site ging ik op zoek naar een tekstschrijver. Mijn idee was om iemand te vinden die mijn teksten aanpast, krachtig, bondig geformuleerd wordt. Via internet vond ik Mirjam. Ik had een aantal vragen naar haar gemaild en het mailcontact beviel me goed. Ze begrijpt direct wat ik wil veranderen in de tekst, en wat ze niet snapt vraagt ze door, en naar aanleiding van het antwoordt verwoordt ze het makkelijk leesbaar op mijn website. Ik ben heel tevreden met het resultaat.”

Voor Tolkenselect.nl schreef ik eens in de twee maanden een blog